Nega za muškarce
tretman lica, muška nega, maska za lice
29. Jul. 2021.
BY Premium Salon

Manikir

Zbog nedostatka nege muške ruke mogu da budu grube, a koža na određenim mestima zadebljala. Uspešni muškarci se prepoznaju po urednim negovanim rukama i manikiranim noktima. Prilikom tretmana koristimo najkvalitetniju preparate za negu kože, a naš stručni tim učiniće da vaš nokti budu glatki i negovani, a koža ruku nežna i mekana.

 


Pedikir

Veliki broj radnih sati u istoj obući, kao i dodatne sportske aktivnosti doprinose sve većoj potrebni muškaraca da redovno koriste usluge pedikira. Probajte jedan od naših fenomenalnih pedikir tretmana: bilo medicinski korektivni pedikir ili, na primer, aparuturni Bastiano Lux tretman! Vaš korak biće ponovo lak, a stopala meka i negovana.


Depilacija

Ukoliko vam smeta preterana maljavost i želite da se osećate bolje i sigurnije u svojoj koži- onda je depilacija idealno rešenje za vas. Depilacija podrazumeva brzo povlačenje delova dlake iz korena, a njeni rezultati mogu biti vidljivi, u zavisnosti od jačine dlake, od 3 do 8 nedelja.
U našem salonu pružamo uslugu muške depilacije na sledećim regijama tela: grudi, leđa, ruke, noge, lice i uši.


Epilacija

Ukoliko želite trajne rezultate uklanjanja dlaka sa određenih delova tela, onda vam toplo preporučujemo našu uslugu epilacije. Epilacija laserom je najtrajniji način uklanjanja neželjenih dlaka sa određenih regija tela, a dlaka koja se pojavljuje nakon epilacije laserom postaje sve tanja, slabija i svetlija. U našem salonu pružamo uslugu muške epilacije na sledećim regijama tela: grudi, leđa, intimna regija, pazuh, celo lice, vrat, jagodice, ruke, ramena, noge i gluteus.


Masaže

Izaberite jednu od mnogih relaksirajućih i blagorodnih terapeutskih masaža koje fizioterapeti našeg salona stručno izvode koristeći mešavine prirodnih eterična ulja, kao i svetski poznate Biologique Recherche proizvoda za negu tela.

Opustite se i uživajte, a iz PREMIUM SALONA izađite preporođeni i spremni za nove izazove.


Lice

Lice pokazuje sve: i godine, i umor, i stres i sreću, i tugu. Svako od nas ima jedinstvene potrebbe, a BIOLOGIQUE RECHERCHE tretmani lica na personalizvan način sa specijalo targetranim preparatima uklanjaju znake umora, bore i sve tragove savremenog života koji Vaše lice oslikava.