Eterična ulja tokom celog dana: Omogućite dan od izlaska do zalaska sunca
young living proizvodi
29. Jun. 2021.
BY Premium Salon

Volimo posezati za svojim esencijalnim uljima kad god nam zatreba aromatični zagrljaj ili zagrljaj u boci, ali da li ste znali da esencijalna ulja Young Living možete koristiti svaki sat u danu? Napravili smo vodič za eterična ulja od izlaska do zalaska sunca koji će vas provesti tokom dana na YL način.


Buđenje

Vaš krevet je možda topla oaza, ali kada vidite kako sunce prolazi kroz vaš prozor, vreme je za početak dana! Odgurnite prijatan zagrljaj svojih listova i počnite osvežavajuće jutro raspršivanjem 2 kapi limuna, 2 kapi Citrus Fresh ™ i 2 kapi nane.

YL savet: Pokušajte da dodate nekoliko kapi ulja u svoj difuzer prethodne noći, tako da ujutro možete uključiti okrepljujući miris. Ovde pronađite još saveta za divno jutro!


Sprečite znojanje

Sada kada ste pobedili iskušenje da spavate, započnite dan! Pomešajte jednake delove mešavine eteričnog ulja R.C. ™ i V-6 ™ kompleksa biljnog ulja pre vašeg HIIT treninga ili se odlučite za mirnije znojenje trljajući Myrrh sa grudi prije vežbe joge.


Ugodite sebi

Operite se nakon vežbanja tušem poput spa centra. Dodajte nekoliko kapi Eucaliptus Radiata u vlažnu krpu koja se nalazi tik uz pad vode radi osvežavajuće aromatične pare ili kreirajte šampon i balzam za kosu na sledeći nivo dodavanjem 10 kapi kedrovine i ruzmarina direktno u bočicu. Nakon što se obrišete peškirom, upotrebite kapljicu ili dve lavande sa cvetnim mirisom zbog kojeg ćete se osećati sveže poput bele rade.


Doručkujte zdravo

Ne možete preskočiti najvažniji deo jutra: zdrav doručak. Za lagana jutra dodajte nekoliko kapi limun Vitaliti ™ u domaće testo za mafine za pojačan ukus citrusa. U žurbi? Jednostavno umešajte Jade Lemon Vitaliti ™ u svoj omiljeni jogurt ili uzmite malo Einkorn granole da vam dan počne kako treba.


Spremni ste da izađete na vazduh

Već ste napredovali neverovatnim korakom radeći i spremajući se. Održavajte tempo ispunjen EO dok uspešno rešavate svoju listu obaveza. Šaljete svoju decu u školu uz poljubac i KidScents® MightiZimes ™. Sada se pobrinite za sebe započinjanjem radnog vremena sa NingKsia Nitro® bez brige o kofeinskoj tremi.


Opustite se tokom ručka

Odmorite se tokom pauze za ručak kako biste se opustili. Utrljajte nekoliko kapi Stress Avai ™ u ruke i duboko udahnite za mirnu aromu tokom pauze za ručak. Zatvorite oči na minut ili čitajte knjigu dok jedete da biste se otarasili svakodnevnog stresa. Jednom kada se osećate podmlađeno, nanesite Deep Relief ™ Roll-On na vrat i ramena pre nego što skočite nazad u žurbu.


Pobedite popodnevni umor

3 je popodne – stigao je popodnevni umor. Imajte na umu svoje ciljeve dok dodajete mešavinu esencijalnog ulja Inspiration ™ svom difuzeru za podignutu aromu dok se snažno snalazite u tim dugim popodnevnim satima. Tražite nešto da zasladite dogovor? Dodajte malo IL Vitaliti ™ kapi +energije u svoju bocu za vodu za bolju hidrataciju – i inspiraciju!


Napravite obrok sa pet zvezdica u svojoj kuhinji

Bez obzira da li ste roditelj, izvršni direktor ili student koji boravi kod kuće, uspeli ste! Petnaest je sati, a stigao je i najbolji deo dana: večera. Napravite obilno jelo od testenine sa Oregano Vitaliti ™, Basil Vitaliti ™ i nagoveštajem Black Pepper Vitaliti ™. Verujte nam – cela porodica će misliti da ste išli u kulinarsku školu.


Rutina pred spavanje

Opustite noge; vreme je za opuštanje! Okupajte se zasluženo u kupatilu sa umirujućim bombama za kupanje od lavande. Nakon što se osušite svojim najhladnijim peškirom, umasirajte Trankuil ™ Roll-On na potiljak i dopustite da vam umirujući miris pruži malo mira pred spavanje. Trideset minuta pre nego što legnete u udoban zagrljaj svojih posteljina, prođite kroz ovih 7 saveta za nenadmašnu rutinu pred spavanje.