Estetski Pedikir

Profesionalna nega stopala, koja je postala neophodna higijena, je osnova svakog pedikira. PRONAILS linija za negu stopala sadrži ključni sastojak, ulje eukaliptusa koji je moćan i prirodan dezinfektant sa anti-upalnim dejstvom koji umiruje čak i osetljivu kožu.

Pedikir tretman omekšava kožu, uklanja mrtve ćelije kože, stimuliše cirkulariju krvi (kristalima šećera koji su prirodni izvor glikolne kiseline koja stimuliše obnavljanje ćelija kože). Izuzetno hidrira zahvaljujući uljima badema, avokada i vitamina E.

Na taj način se estetskim pedikirom sprečava stvaranje zadebljanja na stopalima. Preporuka pedikir specijalista Premium Salona je redovna poseta, jednom u toku svakog meseca.

Vreme trajanja: 60 minuta
Cena: 2800,00 RSD
Zakažite tretman
estetski pedikir usluga

Aparaturni Pedikir

Aparaturni pedikir je nova dimenzija izvođenja estetskog i medicinskog pedikira koja eliminiše povređivanje tkiva. Mašina omogućava vrlo jednostavno oblikovanje slobodne ivice nokta, smanjuje debljinu nokatne ploče, polira i uklanja hiper keratotočne naslage.

Obrađuje žuljeve i druge promene u zavisnosti od samog stanja stopala i uočenih promena na stopalima od strane pedikir specijalista Premium Salona. Aparaturni pedikir omogućava ispunjenje visokih standarda sterilnog obavljanja procedure i eliminiše mogućnost prenošenja infekcija.

Preporuka pedikir specijalista Premium Salona je redovna poseta, jednom u toku meseca, tokom cele godine. Na taj način vam garantujemo da će te imati savršeno zdrava stopala.

Vreme trajanja: 60 minuta
Cena: 3300,00 RSD
Zakažite tretman
pronails premium salon, aparaturni pedikir

Spa Pedikir

Spa pedikir je veoma važan zbog zdravstvenih razloga, jer pre svega postižemo relaksirajući efekat. Koristeći spa tretmane koji uključuju najkvalitetnije pilinge, maske za stopala, parafin, završne kreme i balzame učiniće vaše iskustvo u Premium Salonu nezaboravnim.

Poklonite sebi spa tretman nakon napornog dana posle kog ćete imati osećaj kao da letite!

Vreme trajanja: 80 minuta
Cena: 4000,00 RSD
Zakažite tretman
pronails premium salon, pedikir

Bastien Lux Pedikir

Bastien lux pedikir je ekskluzivni spa ritual za detoksifikaciju noktiju i kože na stopalima. Detox tretman, dugotrajnog pedikira, koji ima za cilj da pokrene cirkulaciju i otkloni mrtve ćelije kože. Poseban protokol i tehnika su neophodni kako bi se osigurali prirodno zdravi i sjajni nokti, kao i zdrava glatka koža.

Aparaturni lux pedikir započinjemo Bastien emolijantnom kremom, bogate strukture koja otklanja zadebljalu i izrazito suvu kožu, zbog visokog sadržaja uree (25%). Penušavi abrazivni piling koji u sastavu ima vulkanski crni pesak, sedef i esencijalna ulja žalfije i timjana čine kožu stopala čistom, omekšanom i obnovljenom, a umornim stopalima daje osećaj olakšanja i relaksacije celog tela.

Do skoro je samo kosmopolitska klijentela u svetskom vrhu imala privilegiju perfektno negovanih stopala, danas možete uživati u novoj dimenziji Bastien lux pedikira u najluksuznijem Premium Salonu.

Vreme trajanja: 60 minuta
Cena: 4500,00 RSD
Zakažite tretman
pronails premium salon, tretman pedikira

Medicinski Pedikir

Medicinski aparaturni pedikir se preporučuje isključivo klijentima koji imaju problema sa stopalima. Postojanje pedikir specijalista je od velikog značaja, jer otklanjanjem neželjenih problema na stopalima pojedincima vraćaju samopouzdanje i zadovoljstvo koje im je neophodno za kvalitetan društveni život.

Profesionalno rešavanje promena na stopalima omogućava svakodnevno obavljanje aktivnosti bez prisustva neprijatnog bola i fizičkih tegoba. Promene na stopalima često su kumulativne i mogu dovesti do deformacija, nepravilnog hoda, promene na organima, kičmenom stubu i bolove u leđima.

Najčešće promene na stopalima koje se javljaju su: urođene ili stečene deformacije, svrab stopala, gljivice, hiperhidroza ili pojačano znojenje, callus ili žuljevi, clavus ili kurije oko, hiperkeratoze, urastao nokat… Rad podologa i redovna nega stopala predstavljaju neophodan deo zdravstvene zaštite.

Vreme trajanja: 60 minuta
Cena: 3500,00 RSD
Zakažite tretman
pronails, aparaturni pedikir