Antistress Masaža

Biologique Recherche Antistres masaža, relax masaža celog tela. Laboratorija Biologique Recherche nudi bogat asortiman specijalnih ulja za negu, regeneraciju, opuštanje i ulepšavanje kože tela. Izvodi se sa tri vrste eteričnih ulja.

Aktivni sastojci sa umirujućim dejstvom za regeneraciju, antioksidantnim i anti-inflamatornim dejstvom. Masažom se poboljšava mikrocirkulacija, deluje protiv stresa i doprinosi osećanju blagostanja.

Ulje sa umirujućim mirisom doprinosi smanjenju napetosti u telu i osećaju opuštenosti i unutrašnjeg mira. Savršeno je za oblikovanje tela, čini kožu mekom i nežnijom.

Vreme trajanja: 90 minuta
Cena: 6000,00 RSD
Zakažite tretman
Biologique Recherche antistress masaža

Relax Masaža

Biologique Recherche Relax masaža je blaga i prijatna parcijalna masaža tela. Masažu izvodimo sa eteričnim uljima iz bogatog asortimana Biologique Recherche. Terapeut nanosi ulja insistirajući na zonama u kojima postoji napetost.

Relax masažom postiže se efekat drenaže, detoksikacije, stimulacije u ciljanim zonama, a sama masaža pruža osećaj relaksacije, blagostanja i unutrašnjeg mira.

Vreme trajanja: 30 minuta
Cena: 3000,00 RSD
Zakažite tretman
Biologique Recherche relax masaža, masaža ruku

Gomage P50 Piling Masaža

Biologique Recherche Gomage P50 piling i masaža se izvodi sve u jednom tretmanu. Pospešuje prirodni process eksfoliacije epiderma i odstranjivanja nečistoće, ujednačava ten. Stimuliše funkcije epiderma pospešujući obnavljanje ćelija. Epiderma je dinamična struktura koja ima glavnu ulogu u kompletnom odbranbenom sistemu našeg organizma.

Iz prirodnih i fizioloških razloga, epiderm našeg tela je zapravo mnogo osetljiviji na dehidrataciju i ima mnogo manje lojnih žlezda nego na licu, osim u zoni dekoltea i ledja. Sa starenjem slabi kohezija izmedju ćelija epiderma i usporava se process prirodne eksfoliacije i ćelijske regeneracije.

Gomage P50 piling izuzetno hidrira kožu, obnavlja i ima stimulativno dejstvo za tonifikovanu i revitalizovanu kožu.
Kao završna faza tretmana nanosi se Emulzija Corps VIP O2, za dugotrajnu hidrataciju i pojačavanje hidrolipidnog sloja kože.

Vreme trajanja: 75 minuta
Cena: 7500,00 RSD
Zakažite tretman
masaža leđa, masaža tela, Biologique Recherche

Anticelulit Booster Minceur Tretman

Biologique Recherche Anticelulit tretman je ekskluzivna formula, specijalno osmišljena za anticelulit i tretmane mršavljenja u Biologique Recherche salonima. Faza pripreme je od suštinske važnosti u tretmanima za negu tela, jer pojačava efekte specifičnih tretmana.
Losion P50 za telo pročišćava kožu, poboljšava tonus i uspostavlja balans epiderma zahvaljujući blagom eksfolijantnom dejstvu.

Ovaj dvofazni tretman za oblikovanje tela sastoji se od dva proizvoda koji se mešaju, praha bogatog enzima i tečnosti koja pročišćava tkiva i deluje venotonično. Deluje na razlaganje masnoća i eliminaciju viška vode iz tkiva. Pospešuje delovanje krema koje se koriste na kraju tretmana (BR Crème Anti-C, BR Crème Amincissante Oxygenante MC 110).

Lipogen AC ulje koriste se u nastavku tretmana, nanosi se na ciljane zone: struk, bokove, butine i gluteus.
Masaža se radi odgovarajućim pokretima zavisno od zone koja se tretira. Tretman vidno smanjuje celulit i neravnine na koži, aktivira drenažu i cirkulaciju.
Koža je zategnutija, glatka i čvršća na dodir.

Vreme trajanja: 60 minuta
Cena: 7000,00 RSD
Zakažite tretman
Anticelulit booster masaža, masaža nogu

Hidratacija + Detoksikacija + Eksfolijacija

Tretman Biologique Recherche hidratacije, detoksikacije i eksfolijacije.

Pripremna faza, čišćenje epiderma i odstranjivanje toksina da bi se ponovo uspostavile prirodne regenarativne funkcije epiderma, je od suštinske važnosti u tretmanima za negu tela jer pojačava efekte specifičnih tretmana tela. Poboljšanjem zaštite i ojačanjem epiderma generalno se poboljšava kvalitet i funkcija kože.

Losion P50 Corps bogat je poli-alfa-beta-hidroksi kiselinama, koje stimulišu prirodnu eksfoliaciju epiderma i pospešuju obnavljanje ćelija, poboljšava tonus.
Uspostavlja balans ph vrednosti na površini kože, pripremajući tako kožu za dalji tok tretmana. Da bismo pomogli telu da se oslobodi svih akumuliranih toksina, Biologique Recherche predlaže specijalne obloge n abazi morskih algi.

Uvijanjem tela u takve obloge postiže se efekat revitalizacije. Gel od algi posvetljuje, ujednačava ten, omekšava, učvršćuje i poboljšava strukturu epiderma.
Kao završna faza tretmana nanose se kreme za telo koje ulepšavaju, regenerišu i uspostavljaju optimalnu funkciju epiderma.

Vreme trajanja: 90 minuta
Cena: 9000,00 RSD
Zakažite tretman
Tretman hidratacije, detoksikacije i eksfolijacije, masaža nogu

Tretman Umornih Nogu

Biologique Recherche tretman umornih nogu preporučuje se za teške i umorne noge pre i posle fizičkog napora.
Crema Defatigante za otklanjanje umora se nanosi, a zatim masira laganim pokretima odozdo nagore silikonskom rukavicom za masažu Biologique Recherche.

Efekti:

  • Ojačava derm
  • Poboljšava cirkulaciju krvi
  • Otklanja osećaj teških nogu
  • Ublažava osećaj umornih nogu i ima efekat dekongesije
  • Daje osećaj svežine i lakoće zahvaljujući termičkom efektu (toplo / hladno)

Zahvaljujući bogatoj i prijatnoj teksturi obogaćenoj električnim uljima krema deluje stimulativno i poboljšava tonus, pruža osećaj svežine i lakoće, a hod postaje lakši i dinamičniji.

Vreme trajanja: 45 minuta
Cena: 4500,00 RSD
Zakažite tretman
Tretman umornih nogu, masaža nogu kremom

Lift C.v.s. / Lifting Tela

Biologique Recherche LIFT C.V.S. tretmani namenjeni za negu tela predstavljaju kombinaciju proizvoda i specifičnih metoda rada razvijenih sa istim stepenom stručnosti i znanja kao i za tretmane lica, uključujući fokus na personalizaciju tretmana.

Tako osmišljenim tretmanima postiže se efekat oblikovanja i zatezanja da bi se dobila skladna silueta, glatka koža, osećaj lakoće u nogama i zategnuo glutealni deo.
LIFT C.V.S. je nezaobilazn tretman za kompletno oblikovanje tela. Lift Corps ima efekat eksfoliacije, zateže i učvršćuje epiderm. Proizvodi se nanose specijalonom manuelnom tehnikom masaže koja se izvodi isključivo u salonima Biologique Recherche.

Tretman se preporučuje za pripremu i obnavljanje kože pre i posle leta ili u okviru serija tretmana za učvršćivanje kože. Kao završna faza tretmana nanosi se luksuzna barušanasta anti-aging formula Crème MSR-H Corps

Vreme trajanja: 120 minuta
Cena: 12000,00 RSD
Zakažite tretman
Biologique Recherche LIFT C.V.S. tretmani