tretman ruku, masaža ruku

Biologique recherche PRIČA

Biologique Recherche je prisutan u više od 80 zemalja na svim kontinentima preko mreže ekskluzivnih distributera koji su odgovorni za plasman proizvoda i tretmana Biologique Recherche u pažljivo odabranim prestižnim salonima, medicinskim i spa centrima. Više od 15.000 stručnjaka u celom svetu održava duh Biologique Recherche, prenoseći know-how ovog brenda zahvaljujući ljubavi i posvećenosti sa kojima obavljaju svoj posao.

Metodologija Biologique Recherche poznata je po svojoj efikasnosti zahvaljujući dobitnoj kombinaciji: kliničkom pristupu personalizovanoj nezi kože, čistim koncentrovanim gotovo sirovim proizvodima i kompleksnim formulama, kao i originalnim ali striktnim protokolima. Holistički pristup koži, organu koji je direktno povezan sa svim ostalim organima, daje inovativan aspekt svim metodama rada karakterističnim za Biologique Recherche brend.

Biologique Recherche je isključivo profesionalni kozmetički brend zasnovan na efikasnosti i tretmanima po meri klijenta. Nastao na podlozi stručnog znanja i naprednog razumevanja fiziologije kože, svoj naučni know-how pristup proširio je razvojem jedinstvene metodologije tretmana koja kombinuje nove ciljane proizvode sa specifičnim metodama rada.

Na istom epidermu mogu istovremeno postojati izbalansirane zone, dehidrirane zone ili zone sa pojačanim lučenjem sebuma. Neadekvatan tretman može lako isprovocirati nove disbalanse ili reaktivirati prethodne. Vizija epiderma zasnovana na stanju kože.

Na kožu utiču brojni spoljašnji faktori, kao što su klimatski uslovi, temperatura, klimatizacija, kao i unutrašnji faktori poput stresa, hormona, životnih navika i naravno godina starosti. Metodologija Biologique Recherche bavi se epidermom uzimajući u obzir sve ove faktore i njihove promene tokom različitih životnih faza.

biologique recherche maska za lice, tretman lica u premium salonu

Zbog takvih promenljivih faktora izbor odgovarajućih proizvoda za negu kože je vrlo delikatan jer se moraju uzeti u obzir svi faktori, a proizvodi i tretmani moraju se menjati. Biologique Recherche kozmetičari  su obučeni da analiziraju sve promenljive faktore i preporuče najbolji tretman i negu za različita stanja kože.

Proces proizvodnje se kontroliše i nadgleda u svakoj kariki lanca, počev od izbora sirovina koje se pažljivo skladište, uz punu svest o njihovoj osetljivosti i prirodi. Klučni cilj Biologique Recherche standarda proizvodnje je garantovano poštovanje kriterijuma higijene i bezbednosti proizvoda. Svaki proizvod u svakom trenutku mora imati isti konsantan sastav kako bismo našim klijentima omogućili profesionalnu negu kože.

metodologija, biologique recherche

Biologique recherche proizvodi

Doživite nezaboravno iskustvo u Premium Salonu, mestu gde se susreću umetnost vrhunske nege, najprestižniji svetski brendovi i profesionalnost našeg stručnog tima. Biologique Recherche proizvodi sada su vam dostupni u ekskluzivnim Premium Salonima u centru Novog Sada. Dobrodošli u Premium Salon!

bele ruže u vazi, na pultu u premium salonu

Kontaktiraj nas

Istraži svet međunarodno priznate kozmetike i vrhunskih metoda nege lica i tela.

Kontakt
recepcija u premium salonu