tretman lica u premium salonu

Tretmani lica

Tretmani lica po metodologiji Biologique Recherche sastoje se od 3 osnovne faze tokom kojih će stručni i obučeni kozmetičari reoblikovati lice klijenta zahvaljujući jedinstvenim originalnim tehnikama rada.

Faza 1

Procena

Naš specifičan pristup koji istovremeno obuhvata fiziološki aspekt, stil života i procenu kože na dodir, omogućuje da se utvrdi trenutno stanje kože svake osobe kako bi joj se preporučio najadekvatniji peronalizovani tretman. Procena se zasniva na vizuelnoj analizi. Pre tretmana, kozmetički stručnjak Biologique Recherche obaviće detaljnu dermo-kozmetičku dijagnostiku kako bi se utvrdile promene stanja kože.

tretman lica, biologique recherche

Faza 2

Priprema

Epiderm, spoljašnji površinski sloj kože, treba da bude u centru pažnje u nezi kože jer je to poslednja barijera koja štiti ljudski organizam. Faza pripreme obuhvata tri koraka za koje Biologique Recherche veruje da su od suštinske važnosti:

  • Relaksacija koju čini proprioceptivna masaža i čišćenje kože
  • Priprema kože nanošenjem losiona P50 koji ima svojstva mikro-eksfoliacije kiselu ph vrednost epiderma
  • Nanošenje maske radi pripreme, kondicioniranja i stimulacije kože
tretman lica, faza 2

Faza 3

Tretman

U fazi tretmana se primenjuju proizvodi koji sadrže najveće koncentracije aktivnih sastojaka da bi se uspostavilo optimalno stanje epiderma i pomoglo epidermu da aktivira svojstva samoregeneracije. Nakon takvog rekondicioniranja, koži se vraća elastičnost a licu prirodan tonus, oblik i konture.

Remodeling face je napredni tretman koji kombinuje 4 struje na osnovu dostignuća bioelektronike, koje deluju sinergijski kako bi se postigao bolji efekat volumena i blistavost tena. Biologique Recherche kozmetičar nanosi koktel osnovnih autentičnih seruma, odabranih prema individualnom stanju kože klijenta.

Završni korak u fazi tretmana je osmišljen tako da se fiksiraju i optimizuju efekti tretmana zahvaljujući dodatnim aktivnim sastojcima biljnog ili biomorskog porekla koji se nalaze u završnim kremama i serumima prilagodjenim koži i njenim individualnim potrebama.

tretman lica, faza 3

Kontaktiraj nas

Istraži svet međunarodno priznate kozmetike i vrhunskih metoda nege lica i tela.

Kontakt
recepcija u premium salonu