Manikir

Lepi, jaki i zdravi prirodni nokti su osnova savršenog manikira.
Prirodna lepota ruku i noktiju zavise od zdravlja, godina, spoljašnjih uticaja, a najviše od redovne nege. Korišćenjem proizvoda iz linije PRONAILS Anti-Age Hand & Nail Care podigli smo nivo nege ruku na nivo nege kože. Efektivnom zaštitom kože ruku i noktija od štetnih spoljašnjih uticaja i korišćenjem esencijalnih i gradivnih elemenata zaustavljamo proces starenja kože.

Rezultati će biti odmah vidljivi nakon revitalizujućeg Anti-Age manikir tretmana u Premium Salonu. Preporuka PRONAILS stručnjaka za dugotrajne rezultate je svakodnevna nega iz bogate linije Anti-Age proizvoda, koja čini prirodne nokte jačim, zdravijim i lepšim. Celokupan asortiman iz linije Anti-Age Hand & Nail Care možete kupiti u PRONAILS Premium Salonu.

Vreme trajanja: 30 minuta
Cena: 1000,00 RSD
Zakažite tretman
manikir tretman, pronails manikir

Longwear

LongWear je postao standard lepote za naše dame! PRONAILS je kreirao LongWear lakove kako bi uzdigao snagu laka za nokte do nivoa koji svaka žena zaslužuje. LongWear lak je jednostavno savršen i poseduje revolucionarnu tehnologiju 1-2-3 koja ga čini dugotrajnijim nego ikad. PRONAILS Lab je razvio sve LongWear boje u Sopolish-u i Gellak-u, pružajući vam mogućnost da uživate u svojoj omiljenoj boji za nokte savršenog kvaliteta.

  • 1. Start – sprečava krzanje i štiti nokatnu ploču od promene boje
  • 2. Izaberite omiljenu boju – nove kolekcije svake sezone
  • 3. Sjaj – obezbedjuje rekordno dugo vreme nošenja zahvaljujući LongWear ColourFix tehnologiji
Vreme trajanja: 30 minuta
Cena: 1000,00 RSD
Zakažite tretman
pronails manikir, longwear tretman

Sopolish

Sopolish je najefikasniji sistem dugotrajnih gel lakova. PRONAILS nudi jedinstven tretman u Premium Salonu koji pruža tačno ono što svakoj savremenoj ženi treba.
Savršeno nalakirani nokti prelepe boje i sjaja u trajanju više od 14 dana.

100% prirodan izgled koji ne oštećuje nokatnu ploču.
Manikir + ojačanje + nega koja ‘hrani’ nokte
Jedinstvena fleksibilnost brzog i jednostavnog uklanjanja u salonu

Vreme trajanja: 50 minuta
Cena: 2300,00 RSD
Zakažite tretman
pronails sopolish, premium salon

Gel Lak

PRONAILS Premium Salon radi isključivo sa najsavremenijom tehnologijom kada su u pitanju mašine i gelovi kako bi vaš ugodjaj bio potpun. PRONAILS gelovi visokih performansi omogućuju da vam nokti izgledaju besprekorno, budu jaki i da imaju prirodan izgled. Obožavaćete Gel Lak tehniku jer je magično rešenje za fleksibilne nokte.

Vreme trajanja: 60 minuta
Cena: 2800,00 RSD
Zakažite tretman
gel lak tretman, pronails

Ultra Thin

PRONAILS tehnika Ultra Thin je za vas koji želite da vam nokti izgledaju maksimalno prirodno. Koristimo inovativnu gel tehniku za kreiranje tankih gel noktiju prirodnog izgleda. Tehnika nam omogućava ne samo da ojačamo prirodne nokte nego da produžimo i kreiramo izuzetno tanke i elegantne nokte.

Ultra Thin tehnika nije slična nijednoj drugoj tehnici ojačanja i oblikovanja nokatne ploče koju ste ikada videli. Od sada će vaša omiljena boja i prirodni nokti biti glavni modni detalj. Ultra Thin je savršen izbor za sve dame koje žele da izgledaju elegantno i prefinjeno.

Vreme trajanja: 60 minuta
Cena: 3000,00 RSD
Zakažite tretman
pronails manikir, ulje za zanoktice

Hard Ultra Thin

Hard gel nokti su savršeno rešenje za poznavaoce najfinijih tehnika. Zahvaljujući novoj tehnici, ne samo da ćete biti u mogućnosti da ojačate prirodne, već takodje da produžite i oblikujete izuzetno tanke nokte koji će istovremeno biti jaki i otporni.

Hard Ultra Thin je savršen izbor za sve dame koje žele da izgledaju elegantno i prefinjeno.

Vreme trajanja: 60 minuta
Cena: 3000,00 RSD
Zakažite tretman
pronails LED UV gel hard builder