nega tela u premium salonu

Vrhunska nega tela

Upoznajte Biologique Recherche, jedinstvenu i inovativnu metodologiju i liniju specijalno osmišljenih proizvoda namenjenim negi, regeneraciji, opuštanju i ulepšavanju kože tela i ruku.

Biologique Recherche tretmani tela predstavljaju kombinaciju proizvoda i metoda osmišljenih specijalno u cilju detoksikacije, oblikovanja i zatezanja tela i opštem poboljšanju kvaliteta i funkcije kože.

Tretmani u ponudi

Poklonite svome telu odmor kakav zaslužuje. Loš kvalitet života, stres, nedostatak sna i efekti spoljašnje sredine samo su neki od faktora koji negativno utiču na kvalitet i zdravlje Vaše kože.

U našoj ponudi se nalaze masaže sa antioksidantnim i antiinflamatornim dejstvom, pilinzi za uklanjanje nečistoća, anticelulit tretmani, metode hidratacije, detoksikacije i eksfolijacije kože tela, kao i tretman umornih nogu za poboljšavanje cirkulacije krvi.

tretman tela, masaža tela, biologique recherche

Tretmani tela

Biologique Recherche metode terapije i proizvodi za negu tela koriste aktivne sastojke sa regenerativnim, antioksidantnim i anti-inflamatornim dejstvom. Masaže i tretmani zatežu kožu, čineći je elastičnom, hidriranom i odmornom.

Pročitajte više
tretman ruku

Tretmani ruku

Upoznajte Biologique Recherche personalizovane tretmane za reviltalizaciju i hidrataciju oštećene i suve kože ruku. Kreirani kombinacijom proizvoda i tehnika koje se već decenijama koriste za tretmane lica, ovi tretmani štie spoljni sloj kože od negativinih uticaja, učvršćuju nokte, uklanjaju mrtve ćelije kože i nečistoće.

Pročitajte više

Kontaktiraj nas

Istraži svet međunarodno priznate kozmetike i vrhunskih metoda nege lica i tela.

Kontakt
recepcija u premium salonu