Pronails Brend

PRONAILS je perfektan spoj kvaliteta i pouzdanosti sa jedne strane i inspiracije i zabave sa druge. Vodeći svetski brend u oblasti nege noktiju, ruku i stopala kombinuje kvalitet i lepotu zajedno sa savremenim bojama. Sve što treba da uradite je da odaberete tehniku rada i boju koju želite, a mi ćemo vam sve detaljno predstaviti.

ProNails stvara proizvode vrhunskog kvaliteta za negu ruku, noktiju i stopala. Udružujemo se sa profesionalcima iz sveta lepote i stilistima noktiju. Kao izuzetno tražen brend, ProNails je razvio liniju proizvoda za kućnu negu za klijente PRONAILS Premium Salona.

pronails proizvod za ruke, krema za ruke pronails

Pronails je savršen spoj kvaliteta i pouzdanosti sa jedne strane i inspiracije i zabave sa druge strane. Brend je dizajniran da kombinuje kvalitet sa lepotom i daje garanciju da će uvek pratiti moderne boje i trendove, današnje i buduće. ProNails brend je sinteza lične lepote i partnerstva sa profesionalcima. Kroz konstantan razvoj, ProNails ima za cilj da ostane vodeći svetski brend u oblasti nege ruku i stopala, sa svojom bogatom linijom raznovrsnih proizvoda vrhunskog kvaliteta za negu ruku, noktiju i stopala.

manikir, lakiranje noktiju
pronails manikir, nokti

Pronails priča

ProNails brend postoji već 40 godina. 1981. godine, Ketrin Klaus je osnovala prvu belgijsku kompaniju specijalizovanu za proizvodnju i prodaju profesionalnih proizvoda, a danas je kompanija postala vodeće ime u svetskoj industriji za negu noktiju, ruku i stopala.

2009. godine je Pol Parein preuzeo kompaniju, da bi se posvetio njenom daljem rastu i razvoju. Osnivanjem PRONAILS PREMIUM SALON mreže kozmetičkih salona sa najvišim standardima kvaliteta usluga započeo je novu eru u industriji lepote. Danas PRONAILS posluje širom sveta sa preko 150 PREMIUM SALONA.

Ponosno vam predstavljamo najekskluzivniji PREMIUM SALON u centru Novog Sada.
ProNails je savršeni spoj kvaliteta, pouzdanosti, inspiracije i zabave. Budućnost je svetla – sa radošću vam želimo dobrodošlicu u svet PRONAILS Premium Salona.

Pronails vrednosti

simbol elegancije
Elegancija

ProNails znači elegancija. U svakom trenutku, u svakoj prilici. Sve što radimo, radimo sa stilom. Poštujemo klijente i kolege. Iznenađujemo uvek i iznova. Pomažemo drugima i motivišemo ih da čine to isto.

pronails inovativnost
Inovativnost

ProNails voli inovacije i u stalnoj je potrazi za uzbudljivim, novim tehnologijama u oblasti nege noktiju. Donosimo kvalitet, originalnost i lepotu našim klijentima. Garantujemo efikasnost, kvalitet i zadovoljstvo svakog klijenta.

simbol inspiracije
Inspiracije

Za ProNails kreativnost je stanje uma. To je stav koji inspiriše. Inspirišemo naše partnere i klijente. Lansiranje trendova i stvaranje vizuelno privlačnih i inovativnih, novih proizvoda je ono u čemu smo najbolji. ProNails inspiriše, profesionalno i kreativno.

simbol radosti
Radost

ProNails budi ono najbolje u ljudima. Poigravanje i zabava sa bojama i ukrasima. Tako ljudi uživaju u svojim bezgraničnim mogućnostima i radostima koje one donose.

simbol pouzdanosti
Pouzdanost

ProNails je pouzdan partner za svakog profesionalca iz sveta lepote. Nudimo usluge najvišeg kvaliteta i proizvode koji su proizvedeni po najstrožijim regulativama i najvišim standardima.
PRONAILS JE BREND BUDUĆNOSTI!

Kontaktiraj nas

Istraži svet međunarodno priznate kozmetike i vrhunskih metoda nege lica i tela.

Kontakt
recepcija u premium salonu