young living metodologija esencijalna ulja

Esencijalna ulja

Esencijalna ulja su aromatični, koncentrovani biljni ekstrakti koji se pažljivo dobijaju destilacijom vodenom parom, hladnim presovanjem ili tapkanjem smole. Nudimo YL esencijalna ulja sa optimalnim nivoom specifičnih sastojaka esencijalnog ulja koji se prirodno javljaju kako bi maksimizirali njihovu snagu.

Eterična ulja se takođe hiljadama godina koriste u kozmetičke svrhe, kao i za svoja duhovna i emocionalna poboljšanja. Young Living je uvek bio na čelu donošenja ove drevne tradicije modernim korisnicima, uvodeći milione u celokupno zdravlje uma i tela o kojem možda nikada nisu ni sanjali.

Inspirišite Pozitivno Emocionalno Stanje

Prvenstveno ekstrahovana pažljivom destilacijom parom, ali i hladnim presovanjem, najčišća esencijalna ulja su daleko moćnija od biljnih vrsta iz kojih su ekstrahovana. Kad god držite bočicu naših moćnih esencijalnih ulja, držite čistu suštinu prirode.

Volite kako vam miris sveže kore narandže ulepšava dan? Kompleksni, prijatni i jedinstveni miris svakog esencijalnog ulja pokreće emocije i sećanja, što može pomoći u vašoj potrazi za ispunjenijim i uravnoteženijim životom. Da biste vam pomogli da ponovo otkrijete mir, ravnotežu i radost, koristite YL esencijalna ulja i mešavine za difuziju, umirujuće kupke, masažu, inhalacije ili za oralnu upotrebu.

young living metodologija emocionalno stanje

Savremeni način života ne stvara uvek optimalne uslove za fizičko zdravlje. Loša ishrana, nedostatak vežbanja i prekomerna količina toksina u životnoj sredini mogu ostaviti telo neuravnoteženim i umanjiti nivo energije. Čisti sastojci YL ulja stimulišu mirisne receptore i aktiviraju regione u limbičkom sistemu mozga povezane sa pamćenjem, osećanjima i duševnim stanjem. Mi vam pružamo ciljana rešenja koja su vam potrebna da vratite ravnotežu i osećate se najbolje.

Aromaterapija ujedinjuje različite pristupe i tehnike primene young living esencijalnih ulja. Temelj aromaterapije su YL esencijalna ulja od njihovog hemijskog sastava i kliničke primene do mirisa i vibracija koje nose u sebi.

Aromaterapija je terapijski odnos svih tehnika masaža i načina primene YL esencijalnih ulja sa svrhom očuvanja i održavanja zdravlja tela, uma i duha.

Dobrodošli u PREMIUM SALON, mesto gde vam predstavljamo svet YOUNG LIVING aromaterapija!

young living metodologija

Young Living Aromaterapija Standard

Pridružili smo se globalnom pokretu sa ciljem da koristimo čistu životnu energiju prirode Young Living lekovitih terapeutskih ulja. Kao neko ko postavlja standarde, čast nam je i zadovoljstvo što u Premium Salonu u Novom Sadu možete uživati u aromaterapiji sa najčistijim eteričnim uljima na svetu.

Young Living lekovita terapeutska ulja su još delotvornija ako se upotrebljavaju kao sinergijska mešavina, koja će vam pružiti neponovljivi osećaj fizičke i emocionalne dobrobiti. Utiče na smanjenje stresa i poboljšanje raspoloženja. Takođe, može olakšati blaze oblike depresije, nesanice, glavobolje i bolove u mišićima. Young Living Aromaterapija se koristi u preventivne svrhe.

Vreme trajanja: 30 - 90 minuta
Cena: 4.000+ RSD
Zakažite tretman
young living aromaterapija aromaterapija standard

Young Living Aromaterapija Deep

Najčešći oblik aromaterapije je terapija dodirom, a dodir je bit masaže. Ova metoda predstavlja vid terapije koja kombinuje fizička i emocionalna dejstva masaže sa lekovitim karakteristikama. Dobra masaža deluje na svim nivoima. U telesnom pogledu njene dobre strane su da opušta, omekšava mišiće, pomaže venskom krvotoku, podiže nivo hemoglobina, poboljšava tok limfe, isteže vezivno tkivo zglobova.

Young Living lekovita terapeutska eterična ulja su još delotvornija ako se upotrebljavaju kao sinergijska mešavina, koja će vam pružiti neprocenjivi osećaj fizičke i emocionalne dobrobiti.

Terapijom, nanošenja lokalno, potrebno je 2 do 3 minuta da Young Living lekovita terapeutska eterična ulja stignu do krvotoka, 20 minuta da deluju na svaku ćeliju u telu i dva sata da prođu kroz metabolizam, a 22 sekunde da lekovita ulja udisanjem tokom aromaterapije stigne do mozga.

Vreme trajanja: 60 minuta
Cena: 4.000 RSD
Zakažite tretman
lavanda, aromaterapija

Young Living Raindrop

Holistička masaža koja deluje na centre energije i čakre “finog tela”.
Na mentalnom nivou oslobađa Vas stresa i anksioznosti, a takođe Vam pomaže da postanete svesni svog tela kao celine, onih delova sa kojima ste u dodiru i onih koje osećate kao da su “odbačeni”.

Kada postanete svesni gde je Vaša energija bila blokirana, možete da pokušate da integrišete svoje telo, a razvijajući pozitivnu sliku o samom sebi preuzećete odgovornost za sopstvenu sreću i dobro zdravlje.
Rain Drop je tehnika glađenja duž kičme, gde su pokreti laganiji i meditativniji.

Vreme trajanja: 60 minuta
Cena: 5.000 RSD
Zakažite tretman

Vita Flex mapa stopala znači “vitalnost kroz reflekse”.
Ovo je specijalizovana forma masaže šaka i stopala koja je izrazito efektivna u prenošenju lekovitih eteričnih ulja kroz celo telo.

Bazira se na kompletnoj mreži refleksnih tačaka koje stimulišu unutrašnje telesne sisteme.
Young Living eterična terapeutska ulja se nanose na kontaktne tačke i energija se oslobađa kroz električne impulse koji stvaraju kontakti između vrhova prstiju i refleksnih tačaka.

Ovo naelektrisanje prati nervne puteve sve do prekida ili zakrčenja koje stvaraju toksini, oštećena tkiva ili gubitak kiseonika.
U Rain Drop tehnici koristimo Young Living lekovita terapeutska posebno odabrana ulja:
Oregano, Thyme, Basil, Cypress, Winter Green, Majorant

young living aromaterapija raindrop

Young Living Dragon Time

Masaža Young Living eteričnim terapeutskim uljima povećava delotvornost masaže i poboljšava zdravstveno stanje.
Young Living masažna terapeutska ulja mogu ojačati telo i um, podstaći process ozdravljenja uz pomoć terapeutskog dodira.

Dragon Time je kombinacija W-6 biljnih ulja, kokosovog, ulja semenki grožđa, lavande, ylang ylangom, kadulje, komorača, jasmine i drugih esencijalnih ulja koji donose prirodne fitoestrogene za balans i stabilnost u telu.
Dragon Time massage oil preporučuje se mladim i zrelijim ženama, te je posebno kombinovano sa smirujućim i opuštajućim aromama ulja koja podsticajno deluju na raspoloženje.

Vreme trajanja: 60 / 90 min
Cena: 4.000 / 5.000 RSD
Zakažite tretman
young living aromaterapija dragon time

Young Living Ortho Ease Švedska Masaža

Podigli smo moć masaže na potpuno novi nivo uz liniju Young Living ulja za masažu.
Jedinstvene mešavine YL eteričnih ulja pružiće Vam neprocenjivi doživljaj masaže.

Ortho Ease Massage Oil je mešavina biljnih i eteričnih ulja uključujući ulja polegnutog zimzelena, paprene, metvice, mažurana, bora, eukaliptus globulus, timijana, vetivera i maslinovog ulja.

Švedska masaža kombinuje razne tehnike masaža uz dodatno istezanje mišića. Tehnike svih masaža su udružene kako bi došlo do fizičkog i prihičkog opuštanja.
Poboljšava se cirkulacija, izbacuju se toksini, ublažava se strest i napetost.

Vreme trajanja: 60 minuta
Cena: 4.500 RSD
Zakažite tretman
young living ulja, young living aromaterapija, švedska masaža

Young Living Ortho Ease Sportska Masaža

Ortho Ease Sport Massage Oil Young Living sadrži kombinaciju čistih biljnih i eteričnih ulja kao što su: ulja polegnutog zimzelena, metvice, timijana, eukaliptus radijata, ulje slatkog badema.

Sportska masaža se preporučuje sportistima i osobama koje se pripremaju ili odmaraju od fizičkih aktivnosti.
Terapeut primenjuje jake i brze pokrete kako bi opustio mišiće i sprečio stvaranje mlečne kiseline koja je uzrok spazma, bola i napetosti.

Intenzivnijim pokretima se ubrzava cirkulacija krvi i limfe.

Vreme trajanja: 45 minuta
Cena: 4.000 RSD
Zakažite tretman
young living aromaterapija sportska masaža

Kontaktiraj nas

Istraži svet međunarodno priznate kozmetike i vrhunskih metoda nege lica i tela.

Kontakt
recepcija u premium salonu