Laserska epilacija lica

Lice je ono što prvo vidimo kod drugih, i ono što drugi prvo uoče kod nas. Zbog toga je važno da koža našeg lica bude čista, sjajna i glatka. Invazivne metode uklanjanja dlaka sa lica mogu izazvati crvenilo, osip i rane. Zato je važno da odabereš ispitan, bezbedan i efikasan tretman uklanjanja dlaka sa lica kom veruje milione žena.

Zakažite tretman

Laserska epilacija nausnica

Estetski jedna od najvažnijih regija tela, posebno kod žena, područje oko usana je nežno i delikatno, zbog čega je važno odabrati bezbedan i efikasan metod uklanjanja neželjenih dlačica sa nausnica. Laserska epilacija nausnica je bezbedan i testiran tretman kojim se rešavaš neželjenih dlaka zauvek.

Zakažite tretman

Laserska epilacija brade

Oslobodi se dosadnih dlačica koje narušavaju izgled tvoga lica pomoću efikasnog, bezbednog i brzog rešenja. Laserska epilacija brade štiti tvoju kožu od štetnih uticaja drugih metoda odstranjivanja dlaka, i omogućava potpuno uklanjanje neželjenih dlaka za savršen izgled tvoje brade.

Zakažite tretman

Laserska epilacija zulufa

Vodiš računa da tvoje lice i kosa uvek budu savršeni, hidrirani i sveži? Ne dozvoli da ti dlake u području zulufa kvare samopouzdanje i izgled. Odaberi lasersku epilaciju, provereno rešenje u oblasti uklanjanja neželjenih dlačica. U našem salonu koristimo proverene i sigurne metode uklanjanja neželjenih zulufa.

Zakažite tretman

Laserska epilacija ruku

Glatke i nežne ruke bez dlaka simbol su žene koja drži do sebe. Uklanjanje neželjenih dlaka brijanjem, voskom ili nekim drugim mehaničkim tretmanom može tvoju kožu učiniti grubom, izazvati povrede i fleke, ali i pokrenuti brži rast dlaka. Zato je laserska epilacija idealan metod da se zauvek rešiš dlaka sa svojih ruku.

Zakažite tretman

Laserska epilacija šaka

Šake su izložene raznim uticajima poput niskih temperatura i hemikalija koje su štetne po izgled i zdravlje kože šaka. Mehaničko odstranjivanje dlaka sa šaka može imati štetan uticaj na kvalitet kože, zbog čega se preporučuje laserska epilacija šaka. Ovim tretmanom se neželjene dlake uklanjaju brzo, efikasno i bez kontraindikacija.

Zakažite tretman

Laserska epilacija pazuha

Svakodnevna iritacija kože pazuha mehaničkim uklanjanjem dlaka može uzrokovati značajne estetske i zdravstvene probleme. Pazuh je jedna od najdelikatnijih regija našeg tela, zbog čega je važno da uklanjanje dlaka sa tog područja što manje oštećuje kožu i utiče na njen kvalitet i zdravlje.

Zakažite tretman

Laserska epilacija celih nogu

U svakom trenutku budi spremna na svaki korak uz naš tretman epilacije celih nogu. Glatke, nežne i zdrave noge odlika su ženstvenosti, a mi smo tu da ti pomognemo da koža tvojih nogu bude bez povreda, fleka, uraslih dlaka i nesavršenosti. Laserska epilacija je bezbedno, efikasno i jednostavno rešenje za uklanjanje neželjenih dlaka.

Zakažite tretman

Laserska epilacija pola nogu

Za sve žene koje na butinama imaju svetle dlake ili slab rast dlaka, kreirali smo jedinstven tretman epilacije pola noge. Na tebi je samo da odabereš regiju sa koje želiš da ukloniš neželjene dlake i odabereš povoljno, komforno i bezbedno rešenje koje će te zauvek osloboditi neprijatnosti.

Zakažite tretman

Laserska epilacija prepona

Urasle dlake, povrede ili iritacije kože te obeshrabruju da obučeš svoju omiljenu haljinu za izlazak, šorc za planinarenje ili kupaći kostim za plažu? Ako se prepoznaješ u nekoj od ovih situacija, onda je laserska epilacija rešenje za tebe. Bezbedno i efikasno ukloni sve neželjene dlake sa prepona i sačuvaj nežnost svoje kože.

Zakažite tretman

Laserska epilacija intimne regije

Zaštiti najdelikatniji deo svoga tela i reci zbogom svakodnevnom brijanju, flekama i ranama, uraslim dlakama i bolnim procedurama uklanjanja neželjenih dlaka sa tvoje intimne regije. Tretman laserske epilacije intimne regije obezbeđuje ti higijensko, estetsko i bezbedno rešenje za glatku, nežnu i zdravu kožu.

Zakažite tretman

Laserska epilacija linije stomaka

Kratke majice i kupaći kostimi više neće predstavljati problem nakon laserske epilacije linije stomaka. Pokloni sebi osećaj ženstvenosti i komfora koji zaslužuješ i odaberi efikasan tretman uklanjanja neželjenih dlačica.

Zakažite tretman

Laserska epilacija grudi

U Premium salonu pružamo uslugu trajne laserske epilacije grudi sa dekolteom. Naš iskusni tim koristi vodeće aparate i najmodernije tretmane u oblasti kozmetologije koji obezbeđuju uspešno i bezbedno uklanjanje neželjenih dlačica u predelu grudi.

Zakažite tretman

Laserska epilacija leđa

Osećaj se lepše i samouverenije i ukloni neželjene dlačice sa svog tela – čak i one koje ne vidiš.

Budi slobodna da oblačiš bilo koju majicu, haljinu ili kupaći kostim, bez osećaja stida i skrivanja svog tela – odaberi lasersku epilaciju leđa u Premium salonu.

Zakažite tretman

Laserska epilacija celo telo

Zaboravi na neželjene dlačice na brz, efikasan i bezbedan način. Laserska epilacija je odgovor na svako gubljenje vremena za brijanje, iritaciju kože, urasle dlake, i ponovni rast istih!

Za glatko, nežno i lepo telo odaberi Premium lasersku epilaciju kompletnog tela.

Zakažite tretman